1. A17 5x114,3 ET36 7,5x17 RIAL BAVARO srebrna 70,1 (Citroen, Hyundai, Kia, Mazda, Mitsubishi, Nissan,

 2. Ponudba tedna
 3.  
 4. RIAL
  Cena z DDV:93,05 €

  za 4 platišča 372,20 €
  120993
  Zaloga:
  5-10 kosov
 5. Opis:

  Platišča Rial so pričeli izdelovati pred več kot 30 leti v Ladenburg-u, Nemčija. Njihov unikaten dizajn in visoka kvaliteta izdelave je poznana na trgu že več kot 20 let tako v moto športu kot tudi med posamezniki. Rial platišča predstavljajo visoko kvaliteto izdelave, ekskluzivni dizajn in inovativne tehnologije, ki so uporabljene za izdelavo posameznega platišča. Na trgu je trenutno več kot 20 različnih modelov, ki se odlično podajo vozilu. Platišča, ki so namenjena za zimske razmere imajo v sestavi vključeno posebno sestavino, ki je odporna na korozijo. Rial za svoja platišča ponuja 5 let garancije.


  Ob nakupu kompleta platišč RIAL vam brezplačno podarimo tudi set za montažo platišč na vaše vozilo, bodite pozorni, da pred zaključkom nakupa v opombe zapišete tudi podatke o vozilu na katerega boste namestili platišča, da vam lahko dodamo ustrezne sete za montažo. V primeru, da platišča serijsko ustrezajo vašemu vozilu, set za montažo ni potreben in v tem primeru tudi na na voljo za dodajanje k nakupu.


  Bi želeli svoj komplet platišč zaščiti z varovalnimi / varnostnimi vijaki? V ponudbi imamo tudi set varovalnih vijakov, ki jih pritrdimo na vsako platišče po en vijak. Cena kompleta vijakov za 4 platišča znaša 18,24 EUR z DDV.


  Potrebujete letni ali zimski komplet za vaše vozilo?
  Na naš e-poštni naslov: info@superguma.si nam pošljite povpraševanje ali nas pokličite na brezplačno modro številko 080 11 42, z podatki o vozilu (znamka, model, leto izdelave, moč motorja, oblika karoserije ali številko šasije) ter podatke o velikosti pnevmatik. Z veseljem vam bomo pripravili ugodno ponudbo po Vaših željah.


  Obvestilo, v primeru, da platišča niso na zalogi in trenutno ni predvidena redna dostavna pot, se cena izdelka lahko spremeni zaradi dodatnih stroškov, ki nastanejo ob dobavi platišč. Dodatni stroški znašajo za platišča 16-col ali manjša 4,-EUR z DDV in platišča 17-col ali večja 8,-EUR z DDV in se prištejejo k ceni izdelka. Naši prodajni svetovalci Vas bodo po oddaji naročila obvestili po kateri poti so dobavljiva platišča in ali so z nakupom povezani dodatni stroški.


  Poiščite platišča za svoje vozilo s pomočjo konfiguratorja platišč:
  Odprite konfigurator platišč RIAL


  Uradna stran proizvajalca: RIAL


Stranka:
28548
Artikel:
120993
Uporabna orodja
Natisni
Pošlji prijatelju E-sporočilo o tem artiklu Pošlji prijatelju
Vprašanje strokovnjakuVprašanje strokovnjaku
Poišči montažni servis