Blagoslov motorjev Mirna Peč 2022:

USPEH JE LAHKO DIGITALEN, USPEH PA JE VEDNO ANALOGEN!


Dogodki nam niso tuji, prodaja tudi ne, logistika nam je v krvi, radi pa imamo tradicijo. S 300.000 artikli in 300 svetovnimi blagovnimi znamkami v veliki torbi je Bartog podjetje, kjer se vsak dan nekaj novega zgodi. So pa tudi posebni dnevi, ko je vse urejeno in je vse na svojem mestu kot zapletena Rubikova kocka.

Prav takšen je bil velikonočni blagoslov motorjev v Mirni Peči, blizu naše upravne stavbe, v organizaciji MKT - Moto kluba Trebnje. Ta sanjski dan že 24 let kaže pravi obraz vestnih motoristov, ki ravno takrat tradicionalno odpirajo sezono s pozivom k prometni varnosti. Ko je bil blagoslov prvič povsem naključno organiziran na pobudo Leopolda Pungerčarja iz MK Trebnje in župnika Janeza Šimenca, ni bilo moč slutiti, da se bo v letu 2019 zbralo 15 tisoč motoristov. Dve leti zaradi korona epidemije dogodka niso mogli izvesti v živo, no, letos pa so podrli rekord, saj se je v Mirni Peči zbralo kar 17.000 ljubiteljev motorjev in štirikolesnikov!

 
Letos prišel po blagoslov tudi Bartog. Logično, seveda, zaradi naše široke ponudbe pnevmatik za vsa motorna kolesa in druge ponudbe. Konec koncev je pnevmatika na motorju glavna povezava z varno vožnjo in ključna sestavina vsakega srečnega kilometra. Dogodek pa smo zaključili polni čustev, ki niso povezana le z gumami, in s spomini, zaradi katerih v Bartog vemo, kje bomo na velikonočni ponedeljek leta 2023.
 
Pnevmatike in širok asortiman izdelkov bodo vedno na voljo v vseh naših poslovalnicah po vsej Sloveniji, a naša povezanost med vsemi aktivnostmi, zaposlenimi, partnerji in kupci, ter zagotovo tudi povezanost z lokalno skupnostjo (Mirna Peč, Trebnje in celotna Dolenjska) – to je nekaj, kar bomo še naprej negovali in vedno znova želeli občutiti.
 
Prav vse, s čimer se ukvarjamo vse leto in čemur v Bartogu posvečamo pozornost,  je na velikonočni ponedeljek bilo, kot mora biti - tako kot vsa polja Rubikove kocke. Vse je bilo na svojem mestu. In naša ekipa se je počutila kot da je gostitelj, ne gost na dogodku. Hvaležni smo za to!
 
Glede na številne omejitve v preteklih letih je povsem jasno, da je uspeh zlahka digitalen, a pravo zadovoljstvo je vedno analogno in spontano. Tisto pravo - s terena, z vonjem po gumah, glasbo Lojzeta Slaka in Toneta Pavčka ter ekipe iz vse Slovenije. Bartog je tu za gume, pa tudi za ljudi.

SREČNO POT VSEM!

Obširnejša foto reportaža z dogodka je na voljo na naši Facebook strani