Strešni kovčki in nosilci koles Menabo

Strešni kovčki in nosilci koles Menabo


Proizvajalec MENABO je v dodatno opremo za osebna vozila vložil že več kot 30 let energije, novih idej in prepričanj, da so njihovi izdelki odlične kvalitetne z najpomembnejšim dejavnikom dostopnih cen. Glavna panoga podjetja je proizvodnja in razvoj dodatne opreme za vozila predvsem se v zadnjem času pojavljajo izdelki, ki nam pripomorejo k lažjemu opravljanju aktivnosti v prostem času kolesarjenje, smučanje, vožnje s kanuji, oddih na morju in druge. Vsi izdelki preden se le ti pojavijo na tržišču opravijo več različnih testov in so opremljeni z ustreznimi TUV certifikati skladnosti in ustreznosti za uporabo v cestnem prometu. Enostavne in hitre rešitve nameščanja naprav pa izdelke Menabo uvršča prednostno pred ostale ponudnike izdelkov. Izdelki podjetja Menabo so izdelani v Italiji ne samo zaradi dokaza odlične kvalitete, dizajna in visokih tehnoloških postopkov ampak tudi zaradi tega, ker hočejo ohraniti kakovost in dostopno ceno njihovih izdelkov.

Kako izbrati primeren izdelek za moje vozilo?

S pomočjo konfiguratorja izdelkov enostavno izberete vaše vozilo in konfigurator vam ponudi vse izdelke, ki so na voljo za vaše vozilo. Izbrani izdelek lahko nato poiščete v naši spletni trgovini z enostavnim vpisom v iskalni niz.
Postopek iskanja izdelka za vaše vozilo:

  • odprite uradno spletno mesto proizvajalca Menabo | Konfigurator,
  • s pomočjo spustnih menijev izberite vaše vozilo (znamka, model, št. vrat, letnik),
  • konfigurator bo izpisal vse izdelke, ki so primerni za vaše vozilo,
  • izberite izdelek, ki vam ustreza in se odpravite nazaj v našo spletno trgovino SuperGuma
  • v iskalno polje zgoraj desno vpišite ključne besede izdelka (npr.: menabo winny plus)
  • spletna trgovina vam bo izpisala željeni izdelek, v primeru, da vam izdelka ne ponudi nasprosimo pokličite na brezplačno modro številko 080 11 42 ali nam pišite na naš e-poštni naslov info@superguma.si in naši komercialisti vam bodo z veseljem pomagali pri iskanju izdelka oziroma povprašali po izdelku v primeru, da ni v naši redni ponudbi.

Montaža in preizkus nosilca koles Menabo LOGIC