Falken pravi točite! Zdaj si zagotovite OMV-BON!

Falken pravi točite! Zdaj si zagotovite OMV-BON!


Ujemite pomladansko akcijo točenja goriva in si pridobite bon v vrednosti 10,-EUR ali 20,-EUR za točenje goriva na bencinskih servisih OMV. Letne akcije 2016 podjetja Falken bo vesel vaš avtomobil, bona za točenje goriva pa vaša denarnica! Vozite pametno in varno skozi poletje.

Falken pravi točite!

Zdaj se odločite za komplet letnih pnevmatik Falken (4 pnevmatike) serije Azenis Fk510, Azenis FK453, Azenis FK453CC, ZIEX ZE914 ECORUN, ZIEX ZE914 ECORUN RUNFLAT ali AZENIS FK453 RUNFLAT in Falken vam podari bon za točenje goriva in nakupovanje na bencinskih servisih OMV. Pomladanska akcija vela samo za pnevmatike 16 col ali večje. V primeru nakupa pnevmatik 16 col = bon v vrednosti 10,-EUR in 17 col ali večje = 20,-EUR.Športnost, zanesljivost, udobje in dolga življenjska doba so najpomembnejši kriteriji, ki so bili določeni našim inženirjem pri razvoju. Uresničili so jih: vztrajno, podrobno in dosledno. Odločite se za vrhunsko tehnologijo iz Japonske, razvito v dirkalnem športu, in Falken pravi TOČI!

Letne pnevmatike 2016:

Falken FK510

AZENIS FK510

Naša nova visoko kakovostna pnevmatika

Odlična vodljivost na mokri in suhi podlagi z zmanjšanim hrupom in odličnimi lastnostmi proti aquaplaningu. Večja varnost in nadzor ter odlična stabilnost ob vožnji naravnost in v zavojih ter izjemna stabilnost pri večji hitrosti. Z vsemi odličnimi lastnostmi se je skrajšala tudi zavorna pot.

Falken FK453

AZENIS FK453

Visokozmogljive pnevmatike za odličen oprijem

Zelo vodljiva pnevmatika z zmanjšanim hrupom, vajvečja varnost in nadzor, boljši oprijem in izjemna stabilnost pri večjih hitrostih ter izjemna odzivnost na aquaplaning. Pnevmatika ima izboljšano upravljanje na mokrih površinah in skrajšano zavorno pot.

Falken ZE914

ZIEX ZE914 ECORUN

Športno, udobno in ekonomično

Izjemna oprijemljivost tal, nizek hrup in izboljšan kotalni upor. Pnevmatike so posebej prilagojene za športni način vožnje in imajo posebne kazalnike izrabe pnevmatik SPECIAL EYES®.

Kako poteka akcija?

  1. Kupite štiri letne pnevmatike Falken iz te akcije,
  2. Izpolnite prijavnico tukaj,
  3. To pa pošljite podjetju Bartog d.o.o. Trebnje.

Upoštevajte, da je zadnji dan za pošiljanje računov za pnevmatike skupaj s prijavnicami do 15. junija 2016!