Zmagovalec testa zavornih sistemov je Brembo!

Zmagovalec testa zavornih sistemov je Brembo!


Zavorni sistemi proizvajalca Brembo so po mnenju bralcev nemških revij MOTORRAD in AUTOBILD, med najkakovostnejšimi znamkami na evropskem tržišču zavornih sistemov za motocikle. Proizvajalec Brembo se je z veliko prednostjo glasov uvrstil pred ostalimi proizvajalci Brembo, Lucas, ATE, Textar,… in tako dokazal, da z široko ponudbo zavornih sistemov za osebna, moto in ostala vozila prava izbira za vaše vozilo. Večina svetovnih proizvajalcev že uporablja Brembo zavorne sisteme za serijsko vgradnjo v klasična in športna vozila. Odličen uspeh Bremba se dokazuje tudi z uporabo zavornega sistema v motorjih na Moto GP. Zavorni sistem omogočajo odlične lastnosti za v ekstremnih razmerah, ki vključujejo enakomerno zmogljivost, visoko učinkovitost zaviranja, modularnost in odpornost pri visokih temperaturah.

Ocena bralcev revije MOTORRAD

Bralci revije MOTORRAD so z velikim številom glasov kar 84,6% vseh bralcev je svoj glas dalo proizvajalcu Brembo.

Ocena bralcev revije MOTORRAD

Ocena bralcev revije AUTOBILD

Brembo je osvojil prvo mesti tudi med bralci revije AUTOBILD, ki je eden izmed vodilnih in najbolj branih nemških avto-moto revij. Osvojili so 63% vseh glasov v anketi in se tako izkazali kot zanesljivejši in bolj priljubljen sistem med vozniki kot pa sistemi Bosch, ATE, Textar in drugi.

Ocena bralcev revije AUTOBILD

Brembo z več kot odlično prednostjo pred konkurenco dokazuje svojo pravo kvaliteto in ga na podatke testa priporočamo za uporabo na vaših motornih vozilih. Izberi zanesljivost, izberi Brembo!