1. A17 5x112 ET52 7,5x17 RIAL X10 ECE siva 66,5 (BMW 2er Active/Gran Tourer (F45/F46) 2015-, X1 (F48) 2

 2. ** slika je simbolična
 3.  
 4. RIAL
  Cena z DDV:102,02 €

  za 4 platišča 408,08 €
  22867
  Zaloga dobavitelja: >10 
  Dobava:  14 dni * 
 5. Opis:

  Z izdelavo platišc so pri Breyton priceli že leta 1982, zaradi velikega povpraševanja in predelave vozil skozi leta, je Breyton razvil in na trgu ponudil visokokakovostna platišca za moto šport, tuning in standardna vozila dolocenih znamk. Kljuc uspeha pri Breyton je vrhunska kakovost, eleganten in drzen videz ter vrhunski materiali in obdelava. Že vec kot 20 let je Breyton strokovnjak na svojem podrocju pri izdelavi vrhunskih platišc. Podjetje Breyton posluje v vec kot 20 državah po svetu, posebno v Nemciji, ZDA na Japonskem in v Singapour-ju. Poleg vsega sodeluje tudi pri vrhunskem tuningu vozil BMW, AUDI.


  Ob nakupu kompleta platišc BREYTON vam brezplacno podarimo tudi set za montažo platišc na vaše vozilo, bodite pozorni, da pred zakljuckom nakupa v opombe zapišete tudi podatke o vozilu na katerega boste namestili platišca, da vam lahko dodamo ustrezne sete za montažo. V primeru, da platišca serijsko ustrezajo vašemu vozilu, set za montažo ni potreben in v tem primeru tudi na na voljo za dodajanje k nakupu.


  Bi želeli svoj komplet platišc zašciti z varovalnimi / varnostnimi vijaki? V ponudbi imamo tudi set varovalnih vijakov, ki jih pritrdimo na vsako platišce po en vijak. Cena kompleta vijakov za 4 platišca znaša 20,00 EUR z DDV.


  Potrebujete letni ali zimski komplet za vaše vozilo?
  Na naš e-poštni naslov: info@superguma.si nam pošljite povpraševanje ali nas poklicite na našo telefonsko številko 07 3462 493, z podatki o vozilu (znamka, model, leto izdelave, moc motorja, oblika karoserije ali številko šasije) ter podatke o velikosti pnevmatik. Z veseljem vam bomo pripravili ugodno ponudbo po Vaših željah.  Poišcite platišca za svoje vozilo s pomocjo konfiguratorja platišc:
  Odprite konfigurator platišc BREYTON


  Uradna stran proizvajalca: BREYTON

Uporabna orodja
Natisni
Pošlji prijatelju E-sporočilo o tem artiklu Pošlji prijatelju
Vprašanje strokovnjakuVprašanje strokovnjaku
Poišči montažni servis