Michelin Vam povrne 30€!

"Cashback" - Michelin vam povrne 30€ ob nakupu novih pnevmatik


Občutite strast, za novo izkušnjo vožnje. Proizvajalec pnevmatik Michelin je za vas pripravil odlično spomladansko akcijo za povrnitev denarja ob nakupu novih moto pnevmatik. Ob nakupu kompleta pnevmatik (sprednja + zadnja) Michelin Power SuperSportEvo, Michelin Pilot Power 3, Michelin Pilot Road 4 (Standard, GT in Trail) ter Michelin Anakee III vam podjetje Michelin na vaš TRR povrne 30,0 EUR.


Akcija velja med 1. marcem in 31. majem 2016 in samo ob nakupu kompleta zgoraj omenjenih modelov pnevmatik Michelin. Za sodelovanje v ponudbi je potrebna prijava do 15. junija 2016 na naslednji način:

  • Pripravite si številko IBAN vašega transakcijskega računa ter BIC kodo vaše banke pri kateri je odprt transakcijski račun
  • Pojdite na spletno stran myoffer.moto.michelin.com
  • Kliknite na gum »Sodeluj« in sledite navodilom
  • Naložite vaš račun za pnevmatike neposredno na spletno stran

Vračilo denarja prejmete preko bančnega nakazila na vaš transakcijski račun v roku 5 – 6 tednov po prejemu vaše potrjene zahteve. Ponudba je rezervirana in določena za območje Slovenije, velja ob sočasnem nakupu (istega dne, isti distributer, isti račun, isto ime) dveh pnevmatik iz ponudbe. Ponudba je omejena na eno sodelovanje ene osebe (isto ime, isti priimek, isti naslov). Celotne pogoje sodelovanja si lahko preberete na spletni strani myoffer.moto.michelin.com!


Občutite strast Michelin Cashback

Michelin Power SuperSportEvo

Moto gume Michelin Power SuperSportEvo so pnevmatike, ki so namenjene uporabi na dirkališču in ostalih cestiščih. Pnevmatika omogoča hitrejši čas na prevož krog, sprednja pnevmatika je zasnovana tako, da omogoča večjo stabilnost in sigurnost v zavojih, ter omogoča uravnoteženo upravljanje z motociklom. Pnevmatika ima posebno strukturo ACT, ki je bila razvita tudi za modele Michelin Power Cup Evo in Michelin Power Slick Evo. Pnevmatike imajo odličen oprijem na mokri in suhi cesti zahvaljujoč posebni strukturi 2CT, ki ohranja enakomeren oprijem na obeh podlagah. Michelin ACT konstrukcija omogoča vožnjo z manjšim tlakom v pnevmatiki, kar omogoča, da ima pnevmatika še boljši oprijem v velikih hitrostih še posebej ob vožnji po dirkališču.


Michelin Power SuperSportEvo

Michelin Pilot Power 3

Pnevmatike Michelin Pilot Power 3 se ponašajo z 20% daljšo življenjsko dobo v primerjavi z predhodnim modelom Michelin Pilot Power 2CT. Posebna struktura in uporaba strukture 2CT omogoča, da ima pnevmatika odličen oprijem na suhem in mokrem cestišču ter omogoča kratke zavorne poti. Pnevmatika je zasnova posebej za športne motocikle in roadsterje. Posebna struktura 2CT nekompromisno zagotavlja odlično razmerje med oprijemom in dolgo življenjsko dobo. Pnevmatika je izredno stabilna v zavojih še posebej pri pospeševanju iz zavojev.


Michelin Pilot Power 3

Michelin Pilot Road 4 (Standard, GT in Trail)

Michelin je ponovno presenetil z novo pnevmatiko Michelin Pilot Road 4, ki postavlja nove mejnike zaupanja, udobja in oprijema v dežju in sončnem vremenu. Pnevmatike so na voljo v treh različnih modelih Standard, GT in Trail glede nato za katero motorno kolo je namenjena. Pnevmatike Michelin Pilot Road 4 omogočajo krajše zavorne poti zaradi posebne oblike profila – XST+ zareze. Pri primerjalnih testih so se pnevmatike izkazale za odlične, omogočajo 17 krajšo zavorno pot do naslednje konkurenčne pnevmatike in 24% krajšo zavorno pot pri ustavljanju na spolzkih in mokrih črtah na cestišču, še posebej pri prehodih za pešce. Pnevmatika je tako postala zelo zanesljiva za vožnjo v dežju in omogoča veliko mero varnosti. Pnevmatike Pilot Road 4 imajo do 20% večjo življenjsko dobo kot predhodni model Pilot Road 3. Glede nato bo menjava pnevmatik postala skoraj zgodovina. Nova zmes z uporabo silikona omogoča odličen oprijem na cestišču, posebno razvita formula omogoča, da se pnevmatike odlično odreže na različnih površinah.


Michelin Pilot Road 4

Michelin Anakee III

Ponovno odkrijte udobje v vožnji vašega motocikla tudi na daljše razdalje. Pnevmatike Michelin Anakee II omogočajo odličen oprijem in optimalne zmogljivosti ob solo vožnji ali pa v vožnji v paru, zahvaljujoč robustni zasnovi pnevmatike in inovativnega profila. Pnevmatike omogočajo vsaj 25% daljšo življenjsko dobo v primerjavi z modelom Metzeler Tourance EXP/EXP M. Unikaten dizajn poda vašemu motorju odličen in atraktiven izgled.


Michelin Anakee III