Zimske gume Falken EuroWinter HS449

Zimske gume Falken EuroWinter


Zimske gume Falken EuroWinter HS449

Pnevmatike Falken v Evropi

Podjetje Falken sodi med najuspešnejše proizvajalce pnevmatik. V japonskem podjetju Sumitomo Rubber Industries Ltd. Ima visoko zmogljiva znamka posebej velik pomen, med drugim kot predstavnik zmogljivosti in imidža v mednarodnem dirkalnem športu.

Izdelane za vas z varnostjo

Ne samo v dirkalnem športu, zibelki pnevmatik Falken, temveč tudi v javnem cestnem prometu, sta varnost in zanesljivost na prvem mestu. Prav tukaj morajo pnevmatike ponujati najvišjo mero varnosti, zanesljivosti in udobja. Predvsem pozimi, v najtežjih zunanjih pogojih, na ledu in snegu, v dežju in plundri, prispevajo pnevmatike največ k temu, da varno in zanesljivo prispete na cilj. Vseeno, za katere visoko zmogljive pnevmatike Falken se odločite vozite varno. Tega ne potrjujejo le preizkusi strokovnega tiska, temveč tudi veliko naših zadovoljnih strank.

Dobro pripravljeni na zimski čas

Pozimi so ceste za voznika pogosto manj varne kot poleti. Kajti na mokrem, snegu in ledu pnevmatika nima tako dobrega oprijema kot na suhem cestišču.Pri temperaturah v enomestnem razponu se zmogljivostne lastnosti poletnih pnevmatik močno poslabšajo. Gumene zmesi postanejo trde in se slabše sesedejo s hrapavo površino cestišča. Oprijem popusti.

KATALOG ZIMSKIH PNEVMATIK 2017/2018 :  https://goo.gl/XTqguX