Nemška avtomobilska revija Auto Bild je ocenjevala znanje in strokovnost proizvodnje celoletnih pnevmatik. Proizvajalec premium pnevmatik Vredestein je po strokovni oceni prejel laskavi naslov proizvajalca leta. Blagovna znamka je pred kratkim s proizvodnjo 22-milijonske celoletne pnevmatike dosegla tudi pomemben mejnik. Vredestein že več kot 26 let izdeluje celoletne pnevmatike različnih vrst in velikosti, danes pa ponuja najširšo paleto pnevmatik za osebna in lahka gospodarska vozila v Evropi.
Vredestein s svojo široko paleto velikosti in modelov pnevmatik, proizvaja celoletne pnevmatike za skoraj vse tipe avtomobilov. Blagovna znamka za svoje celoletne pnevmatike izpostavlja tri glavne prednosti:

Največje udobje
Celoletnih pnevmatik ni potrebno menjati dvakrat letno, saj so primerne za vse vremenske razmere in jih lahko uporabljate vse leto.

Nižji stroški
Ni potrebno vlagati v dodaten komplet pnevmatik in platišč ter senzorjev za nadzor tlaka v pnevmatikah.

Izjemna varnost v hitro spreminjajočih se podnebnih razmerah
Zlasti v državah z milim podnebjem, kjer se lahko isti dan temperatura hitro premakne z -1 na 10 stopinj Celzija, so celoletne pnevmatike najbolj varna izbira. Zimske pnevmatike ostajajo najvarnejša možnost v državah, ki imajo bolj ekstremne zimske pogoje.


ODLIČNA ZMOGLJIVOST KJERKOLI, KADARKOLI
Vredestein Quatrac 5 (13–20 palcev) je za večino modelov avtomobilov idealna celoletna pnevmatika z odličnimi zmogljivostmi tako v poletnih in zimskih razmerah. Pnevmatika Vredestein Quatrac Pro (17–21 palcev) pa je posebej zasnovana za avtomobile težje od 1.600 kg (SUV in visoko zmogljivi avtomobili). Vredestein Quatrac prenese večje sile in tekalna plast ohranja zmogljivosti tudi, ko se temperatura pnevmatike poveča. Je tudi edina celoletna pnevmatika, ki jo lahko uporabljamo pri hitrostih do 300 km/h. Vredestein je pri razvoju celoletnih pnevmatik imel v mislih tudi lahka gospodarska vozila. Tako ima v svoji ponudbi Vredestein Comtrac 2 celoletno pnevmatiko v velikostih od 15 do 16 palcev.