TOURING FORCE

Pnevmatika za športno-potovalne motocikle za še več zaupanja in udobja v vožnji

 

Evropska pnevmatika TOURING FORCE je odlična izbira za vse tipe športno-potovalnih motociklov. Primerna je za voznike, ki se na daljša potovanja odpravljajo s sovoznikom in prtljago, in tudi tiste, ki se raje vozijo sami, da si lahko privoščijo bolj športno in dinamično vožnjo. Zaradi tehnologije in močne karkase je pnevmatika TOURING FORCE primerna tudi za težke potovalne motocikle (GT).

Razpored, smer in globina kanalov profila zagotavljajo optimalno odvajanje vode in odlične vozne lastnosti na različnih cestiščih in v različnih vremenskih pogojih. Optimiziran profil zagotavlja maksimalno stično površino v vseh nagibih.

Visoka vsebnost silike in posebni dodatki zagotavljajo optimalen oprijem pri nizkih temperaturah in na mokrih podlagah, hkrati pa med samo vožnjo zmanjšujejo prehajanje komponent iz gume na površino pnevmatike, kar ohranja konstantnost voznih lastnosti skozi celotno življenjsko dobo pnevmatike.

Zaradi nove tehnologije vgradnje različnih zmesi (MCTT oz. Multi Compound Tread Technology) sredinski del tekalne površine pnevmatike TOURING FORCE zagotavlja več prevoženih kilometrov, ramenski del pa izvrsten oprijem v vseh nagibih. Različne zmesi – napredni polimeri, visoko aktivna polnila in silika zagotavljajo tako veliko prevoženih kilometrov kot odličen oprijem.Več pa si lahko ogledate na:

https://www.mitas-moto.com/en/products/motorcycle-on-road-tires/motorcycle-sport-touring-tires/touring-force