Goodyear Dunlop Sava tovarna je prejela certifikat Ford Q1

Goodyear Dunlop Sava tovarna je prejela certifikat Ford Q1


Proizvajalec pnevmatik Goodyear, Dunlop in Sava je prejel visoko spoštovan certifikat Ford Q1, ki ga prejmejo tisti proizvajalci, ki imajo odlično urejen sistem in so njihovi izdelki visoko priznani ter potrjeni s strani končnih uporabnikov. Na kriteriju za ocenjevanje so zajete površine kjer se izdelujejo izdelki, zmogljivost izdelkov, zmogljivost procesov v proizvodnji in najpomembnejše merilo je zadovoljstvo strank. Certifikat Ford Q1 je svetovno poznan in je znak visoke kvalitete podjetja.


Nagrada je bila podeljena proizvajalcu pnevmatik Goodyear Dunlop in Sava od predstavnika podjetja Ford. Podjetje Ford je podelilo zastavo, ki sedaj plapola na strehi proizvajalca pnevmatik in nas vseskozi opozarja na njihovo kvaliteto. Direktor izdelkov in proizvodnega procesa g. Brad Heim in proizvodni direktor Julien Frezard sta nagrado predstavila tudi zaposlenim v podjetju, ki so ključni faktor pri zagotavljanju odličnih izdelkov.


G. Frezard je povedal: »Ta certifikat je zelo pomemben za naše proizvodno območje in je odraz trdega dela in odločnosti naših zaposlenih, da lahko na trgu predstavimo samo izdelke najvišje kvalitete. Razumemo, da moramo sedaj varovati in ceniti našo nagrado ampak to mislim, da nebo problem saj naša ekipa nikoli ne počiva in nas bo zastava vedno ob vsakem prihodu v proizvodnjo opozarjala na našo odličnost. Zelo sem ponosen in hvaležen vsem zaposlenim, ki so nam omogočili pridobitev tega priznanega certifikata«.


Uradna stran Sava, Goodyear, Dunlop Slovenija: http://www.sava-tires.si/