Brezplačna dostava naročenih izdelkov na dom

Način plačila


V spletni trgovini www.superguma.si lahko izbirate med štirimi vrstami plačila naročenih izdelkov.

Plačilo po predračunu

Predračun je informativnega značaja, pred plačilom je potrebno obvezno preveriti zalogo oziroma dobavljivost izbranih artiklov. Artikli na zalogi so lahko že rezervirani ali pa so v času izdelave predračuna pošli, zato pred plačilom počakajte na potrdilo iz naše strani.


Znesek nakažite na račun pri Gorenjski banki, Bleiweisova cesta 1, p.p. 147, 4000 Kranj, IBAN: SI56 0700 0000 1666 550, BIC/SWIFT: GORESI2X. Obvezno navedite sklicno številko, saj v nasprotnem primeru ne zagotavljamo, da se bo vaše plačilo pravilno evidentiralo. Veljavnost predračuna je 5 dni od prejema potrditve.

Plačilo z gotovino

Plačilo z gotovino lahko opravite ob prevzemu naročenih izdelkov v poslovalnici podjetja Bartog ali pa ob dostavi na dom. Poravnati morate celoten znesek naročila.

Plačilna kartica in plačilo na več obrokov

V primeru, da vaša kartica omogoča lahko poleg plačila v enkratnem znesku izkoristite tudi možnost plačila na več enakih obrokov. Stroški odobritve obročnega plačila so odvisni od števila izbranih obrokov, bodo prišteti k nakupni ceni izdelka.


Za nakup na obroke morate imeti ob času naročila na svojem računu imeti dobroimetje v višini celotne kupnine za izbrano blago, v nasprotnem primeru nadaljevanje nakupa žal ne bo mogoče. Izbirate lahko med 2 - 12 enakimi obroki.

Obvestilo pri poslovanju s plačilnimi karticami

Plačilne kartice (Visa, Visa-Electron, MasterCard, Activa Maestro, Activa)

Obveščamo vas, da je z novim načinom izvajanja spletnih plačil, skrb o varnosti podatkov o vaši plačilni kartici popolnoma odveč. Nov sistem spletnega plačevanja omogoča, da se podatek o številki kartice in CVV kodi vnaša izključno na varnih straneh banke. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda. V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjeni na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Activa in banka s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.


Novost predstavljajo storitve varnega spletnega plačevanja mednarodnih kartičnih sistemov Visa in Mastercard. Spodaj prikazani blagovni znamki Verified by Visa in Mastercard SecureCode omogočata, da lahko z uporabo vaše pametne kartice in prenosnega čitalnika vsak spletni nakup elektronsko podpišete z uporabo enkratne kode. V Sloveniji so storitvi Verified by Visa in Mastercard SecureCode podprle banke sistema Activa (več informacij najdete na spletni strani www.activa.si).


Imetnikom plačilnih kartic nudimo trenutno najvarnejše spletno poslovanje, neodvisno od vrste kartice Activa – bodisi kreditne ali debetne. Plačujete lahko z: 

Verified by Visa, MasterCard SecureCode