Zimske gume Vredestein Wintrac Xtreme S

Zimske pnevmatike Vredestein Wintrac Xtreme S


Zimske pnevmatike Vredestein Wintrac Xtreme S predstavljajo novo raven varnosti, zanesljivo in odličnega oprijema v vseh zimskih razmerah. Pnevmatike so zasnovane tako, da prenesejo hladne in težke zimske razmere. Odličen oprijem in dobro vodljivost naredijo pnevmatike Wintrac Xtreme S izjemno varne na snegu, ledu in staljenem snegu prav tako se pnevmatike odlično obnesejo na mokrem in suhem cestišču. Nova tehnologija ISLT – Internal Sipe Locking Technology, zagotavlja stabilnost in boljšo vodljivost pnevmatike vse do hitrosti 300 km/h. Premium oblikovanje by Giugiaro predstavlja dodatno piko na i pri oblikovanju in lastnostih v zimskih razmerah.

Odlične lastnosti na snegu, ledi in staljenem snegu

Odličen oprijem in vodljivost na snegu, ledu in staljenem snegu so odločilni faktorji, ki naredijo pnevmatiko Wintrac Xtreme S posebno med zimskimi pnevmatikami. Optimalen oprijem in vodljivost zagotavlja veliko število lamelic na dezenu v dveh oblikah: sredinski bloki imajo ravne lamele, kar zagotavlja maksimalen oprijem in kratke zavorne razdalje na snegu in ledu, medtem ko zigzag lamele na bočnici zagotavljajo odlično stabilnost vozila na spolzkem cestišču. Dezen pnevmatike Wintrac Xtreme S ima dva globoka kanala v kombinaciji z V-bloki, kar zagotavlja odlično odvajanje vode in preprečuje možnost nastanka akvaplaninga ter zagotavlja optimalen oprijem na mokrem cestišču.

Odlična vodljivost na cestišču

Pnevmatike Wintrac Xtreme S je odlična pnevmatika za različne zimske razmere, v hladnem vremenu ISLT tehnologija zagotavlja, da pnevmatike ohranijo stabilnost v dežju in na predelih kjer ni več snega na cestišču. Tehnologija izboljšuje trdnost lamel in posledično zagotavlja večji oprijem ter manjšo obrabo pnevmatike. Posebno oblikovan dezen omogoča stabilnost v zavojih in omogoča bolj natančne ter odzivne zavoje ne glede na razmere na cestišču.

Majhen kotalni upor in dolga življenjska doba

Zmes pnevmatike je obogatena z posebno zmesjo pnevmatike in silikona, kar izboljšuje življenjsko dobo pnevmatike in zagotavlja stabilnost ter večje število prevoženih kilometrov in bolj udobno vožnjo. Posebno oblikovan dezen pa omogoča tudi nizek kotalni upor.


Vredestein Wintrac Xtreme S

Premium oblikovanje by Vredestein

The Wintrac Xtreme S je bila razvita v tesnem sodelovanju z različnimi kooperacijami partnerjev v avtomobilski industriji. Posebni pečat pri oblikovanju pnevmatike je pustilo tudi italijansko podjetje Italdesign Giugiaro. Vredestein je sodelovalo tudi z drugimi uglednimi podjetji premium razreda ter oblikovalci kot so Carlsson, HAMANN AND MANSORY. Dolgoletne izkušnje Apollo, Vredestein in skupnost podjetij premium razreda so združili svoje moči in ustvarili cenovno dostopno in odlično pnevmatiko za zimske razmere.

Vredestein ROCKTHEROAD

ROCKTHEROAD je največja spletna kampanja vzgodovini družbe Vredestein. Predstavlja novo pozicioniranje blagovne znamke Vredestein na trg z namenom razširitve ciljne populacije. Kampanja je bila namenjena ljubiteljem avtomobilov, ljudem, ki avto pomeni statusni simbol in preprostim ljudem, ki obožujejo avtomobile in uživajo v vožnji z avtomobilom. Predstavnika blagovne znamke Vredestein sta Carmen Jorda, dirkačica iz pripravljalnega programa za vrhunske dirkače in najboljši DJ na svetu DJ Hardwell. DJ Hardwell je ustvaril edinstveno skladbo, ki je navdih vožnje dirkačice Jorda in bo temeljila na izmerjenih podatkih o zmogljivosti pnevmatik Vredestein. Skupaj lahko prisluhnemo odlični glasbi, ki so jo ustvarili s pomočjo pnevmatik Wintrax Xtreme S.


Uradna stran proizvajalca pnevmatik Vredestein: http://www.vredestein.com/car-tyres/winter/wintrac-xtreme-s/info/